14. 2. 2016

Úvodný článok blogu

Prvý príspevok na blogu venujem všetkým, ktorým nestačia informácie o autorke blogu v menu. Svoje meno neprezradím, pretože ešte nie som pripravená odhaliť zo seba tak veľa. Hlavne teraz na začiatku, preto budem vystupovať na blogu pod menom Tina.

Snažím sa oprášiť svoje blogovacie skúsenosti, ktoré som nadobudla počas základnej a strednej školy, keď som blogovala. Spomínam na tie časy veľmi rada, nemám pocit, že ma to odtrhlo od reálneho sveta úplne, len tak akurát, aby som sa mohla nabažiť svojej prirodzenej introverzie. Nástupom na vysokú školu sa môj prístup k blogovaniu zmenil, začala som tráviť čas iným spôsobom, trochu som začala byť viac v spoločnosti, viac v škole, viac za knihami. Teraz som sa vrátila a rozhodla sa o mojom svete znova prehovoriť, pretože možno by to niekoho mohlo zaujímať a možno by som znova mohla stretnúť ľudí, na ktorých by mi mohlo záležať.

Aká som?
Trochu iná ako ostatní, ale vo svojej podstate som takmer rovnaká. Rada sa hrám so slovami. Rada uvažujem a filozofujem. Rada študujem psychológiu a zaoberám sa ňou aj mimo školského prostredia. To mi pripomenulo, že som sa vďaka psychológií dostala ku kurzu posunkového jazyka, čo som vždy chcela vedieť. Mám rada humor a veľmi rada sa smejem. Občas by som chcela byť viac priama, začala som s tým experimentovať, ale až príliš mi záleží na pocitoch ľudí a preto neviem často povedať, čo si myslím úplne pravdivo, skôr to zamlčím, alebo sa to snažím prifarbiť, aby to veľmi nebolelo. Neviem, či to ma čo do činenia s mojou budúcou profesiou. Snažím sa hľadať správne slová, aby som neranila ľudí. Ale nenechám sebou zametať, to nie. Mám chaotické myslenie. Dokážem skákať z jednej témy do druhej a potom začať aj tretiu.

Mačky. Seriály. Knihy. Hudba. To ma vystihuje celkom presne.

Myslím, že na začiatok som o sebe prezradila dostatok informácií. 
Dúfam, že tento príspevok bude dobrým štartom.

Majte sa pekne.
Tina

6 komentárov:

  1. tak dúfam,že sa ti bude dariť,držím palce!:)
    a neverím,že som našla niekoho ďalšieho,kto tiež má rád Teen Wolf!:D♥
    http://oneordinarygirl.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vitaj :) tesim sa na dalsie clanky!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teším sa, že si sa vrátila a dúfam, že tu nájdem veľa článkov. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neboj, časom určite pribudnú, ale nechcem ísť na to štýlom- 3 články za týždeň a potom mesiac ticho :D

      Odstrániť